Sorozatos Orgazmus email kurzus
2. levél


A nő megvadítása


Az Orgazmusok

A nők orgazmuskészsége sokkal nagyobb mint a férfiaké. A nők többször is elélveznek és még többet akarnak. Egyes nők megtanulták hogyan idézzenek elő hüvelyi orgazmus összehúzódásokat, pusztán a rá való gondolattal is. Egyesek csak sóhajtoznak és remegnek orgazmus közben, míg mások nyögnek és kiáltoznak és dobálják a testüket. Mások teste megmerevedik a szexuális feszültségtől.

Azonban, a legtöbb férfi nem tudja, hogy a nőknél KÜLÖNBÖZŐ féle orgazmusok léteznek.


Csiklóorgazmus

A legtöbb nő akkor él át orgazmust a legkönnyebben ha a csiklóját ingerelik. A csiklóorgazmus éles, hirtelen és robbanásszerű. Csak a vagina legkülsőbb részei rándulnak össze, ott összpontosul az érzés. A férfi orgazmussal ellentétben, amit ha már egyszer elindult, semmi nem állíthat meg, a csiklóorgazmust könnyen le lehet állítani félúton, ha alábbhagy az izgatás a csúcspont előtt.


Hüvelyorgazmus

A hüvely orgazmus (gyakran "G-pont orgazmusnak" is nevezik), másmilyen mint a csikló orgazmus. Nem egy helyre összpontosul élesen, hanem mélyebben érződik, tovább tart, sokkal lazítóbb és sok nőnek nagyobb kielégülést ad. Meleg hullámokban terjed szét az egész testében. Itt nem csak a vagina külső részei húzódnak össze, hanem az egész méh, hüvely és medencerész. A csikló-orgazmus megállítható félúton, de a hüvely-orgazmus a csúcsig megy, ha már elkezdődött.


Társított orgazmus

A társított orgazmus a legjobbat hozza ki az előző kettőből: a vagina külső részeinek és csiklónak összehúzódásai (csiklóorgazmus) és az egész méh, hüvely és medencerész összehúzódásai (hüvelyorgazmus) egyszerre történnek.


Mellbimbó orgazmus

Egyes nők megtanultak orgazmust átélni már csak a mellek és mellbimbó izgatásával. Ez a fajta orgazmus hasonló a hüvelyihez: teljesebb, feltöltő érzéssel jár és kevésbé éles, mint a csiklóorgazmus.


Sorozatos orgazmus

A legtöbb férfi összekeveri a többszörös orgazmust a sorozatossal. A többszörös orgazmus egymást követő orgazmusok sorozata megszakítás nélküli izgatással. A sorozatos orgazmus viszont több orgazmus, de közöttük szünet van.

Minden nő, akinek volt orgazmusa képes sorozatos orgazmust elérni.


Többszörös orgazmus

A többszörös orgazmus olyan mintha sorozatlövés lenne, egyik rögtön a másik után jön - folyamatos izgatás által.

A nők 15-25%-a mondja, hogy képes többszörös orgazmusra. A rekord 134 egy óra alatt! A kutatások azt mutatják, hogy a nők legalább 60%-a képes fizikailag a többszörös orgazmusra.

Azonban, nem minden nő élvezi, ha az orgazmus után ismét izgatják. Lehet, hogy a csiklója túl érzékeny az orgazmus után közvetlenül. Ebben az esetben, jobban esik neki a sorozatos orgazmus a többszörös helyett. Ez rendben van így - nem kell kapcsolatnak lennie a szexuális kielégülés és a többszörös orgazmus között.


Ha többet szeretnél megtudni és te is szeretnél Tökéletes Szerető lenni, elérni azt, hogy a nő(k) megőrüljön érted a teljes megoldáshoz és az összes tudáshoz most azonnal hozzájuthatsz itt >>

A következő rész 3 nap múlva jön, tartalma:

A Cunnilungus művészete - Orális szex mesterfokon - ha ezt jól műveled, megvadíthatod a nőt és raboddá teheted!

Sok sikert és feledhetetlen szexeléseket kívánok,

Üdvözlettel:
Nicholas Victor


C 2006 - Sorozatos Orgazmus - www.sorozatos-orgazmus.com

segitseg@sorozatos-orgazmus.com

rendelési ügyekben: segitseg@ebook-international.net